Bonusfamilj i plural

Bonusfamilj är ordet.

Plural för bonusfamilj är bonusfamiljer, bonusfamiljerna, bonusfamiljers och bonusfamiljernas.

Vad är plural för bonusfamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bonusfamilj. Plural av bonusfamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bonusfamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bonusfamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bonusfamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bonusfamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bonusfamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bonusfamilj

Du kan också söka efter bonusfamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bonusfamilj

Mer information om ordet bonusfamilj:

Ordet bonusfamilj består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på bonusfamilj?

Följande ord rimmar med bonusfamilj: milj, familj, vanilj, cedilj, mantilj, kadrilj, flottilj, bondfamilj, barnfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, kungafamilj, adelsfamilj, överfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord