Bonuscheck i plural

Bonuscheck är ordet.

Plural för bonuscheck är bonuscheckar, bonuscheckarna, bonuscheckars och bonuscheckarnas.

Vad är plural för bonuscheck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bonuscheck. Plural av bonuscheck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bonuscheck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bonuscheck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bonuscheck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bonuscheck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bonuscheck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bonuscheck

Du kan också söka efter bonuscheck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bonuscheck

Mer information om ordet bonuscheck:

Ordet bonuscheck består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på bonuscheck?

Följande ord rimmar med bonuscheck: veck, beck, bleck, tjeck, check, streck, armveck, hudveck, Lübeck, geggveck, knäveck, busstreck, talstreck, bakstreck, resecheck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord