Överfamilj i plural

Överfamilj är ordet.

Plural för överfamilj är överfamiljer, överfamiljerna, överfamiljers och överfamiljernas.

Vad är plural för överfamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet överfamilj. Plural av överfamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet överfamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet överfamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet överfamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder överfamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av överfamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/överfamilj

Du kan också söka efter överfamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=överfamilj

Mer information om ordet överfamilj:

Ordet överfamilj består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på överfamilj?

Följande ord rimmar med överfamilj: milj, familj, vanilj, cedilj, mantilj, kadrilj, flottilj, bondfamilj, barnfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, kungafamilj, adelsfamilj, bonusfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord