Barnfamilj i plural

Barnfamilj är ordet.

Plural för barnfamilj är barnfamiljer, barnfamiljerna, barnfamiljers och barnfamiljernas.

Vad är plural för barnfamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet barnfamilj. Plural av barnfamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet barnfamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet barnfamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet barnfamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder barnfamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av barnfamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/barnfamilj

Du kan också söka efter barnfamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=barnfamilj

Mer information om ordet barnfamilj:

Ordet barnfamilj består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på barnfamilj?

Följande ord rimmar med barnfamilj: milj, familj, vanilj, cedilj, mantilj, kadrilj, flottilj, bondfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, kungafamilj, adelsfamilj, överfamilj, bonusfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord