Barnfilm i plural

Barnfilm är ordet.

Plural för barnfilm är barnfilmer, barnfilmerna, barnfilmers och barnfilmernas.

Vad är plural för barnfilm?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet barnfilm. Plural av barnfilm är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet barnfilm.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet barnfilm. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet barnfilm har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder barnfilm?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av barnfilm så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/barnfilm

Du kan också söka efter barnfilm direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=barnfilm

Mer information om ordet barnfilm:

Ordet barnfilm består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på barnfilm?

Följande ord rimmar med barnfilm: film, nidfilm, biofilm, porrfilm, stumfilm, spelfilm, skitfilm, tevefilm, kortfilm, bögfilm, mikrofilm, genrefilm, naturfilm, långfilm, krigsfilm.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord