Mantilj i plural

Mantilj är ordet.

Plural för mantilj är mantiljer, mantiljerna, mantiljers och mantiljernas.

Vad är plural för mantilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet mantilj. Plural av mantilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet mantilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet mantilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet mantilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder mantilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av mantilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/mantilj

Du kan också söka efter mantilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=mantilj

Mer information om ordet mantilj:

Ordet mantilj består allt som allt av 7 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 7 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på mantilj?

Följande ord rimmar med mantilj: milj, familj, vanilj, cedilj, kadrilj, flottilj, bondfamilj, barnfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, kungafamilj, adelsfamilj, överfamilj, bonusfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord