Kungafamilj i plural

Kungafamilj är ordet.

Plural för kungafamilj är kungafamiljer, kungafamiljerna, kungafamiljers och kungafamiljernas.

Vad är plural för kungafamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet kungafamilj. Plural av kungafamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet kungafamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet kungafamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet kungafamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder kungafamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av kungafamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/kungafamilj

Du kan också söka efter kungafamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=kungafamilj

Mer information om ordet kungafamilj:

Ordet kungafamilj består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på kungafamilj?

Följande ord rimmar med kungafamilj: milj, familj, vanilj, cedilj, mantilj, kadrilj, flottilj, bondfamilj, barnfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, adelsfamilj, överfamilj, bonusfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord