Bondfamilj i plural

Bondfamilj är ordet.

Plural för bondfamilj är bondfamiljer, bondfamiljerna, bondfamiljers och bondfamiljernas.

Vad är plural för bondfamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bondfamilj. Plural av bondfamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bondfamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bondfamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bondfamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bondfamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bondfamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bondfamilj

Du kan också söka efter bondfamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bondfamilj

Mer information om ordet bondfamilj:

Ordet bondfamilj består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på bondfamilj?

Följande ord rimmar med bondfamilj: milj, familj, vanilj, cedilj, mantilj, kadrilj, flottilj, barnfamilj, underfamilj, växtfamilj, kärnfamilj, kungafamilj, adelsfamilj, överfamilj, bonusfamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord