Ar i plural

Ar är ordet.

Plural för ar är ar, aren, ars och arens.

Vad är plural för ar?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ar. Plural av ar är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ar.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ar. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ar har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ar?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ar så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ar

Du kan också söka efter ar direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ar

Mer information om ordet ar:

Ordet ar består allt som allt av 2 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 2 bokstäverna är 1, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på ar?

Följande ord rimmar med ar: kar, var, far, par, war, lar, tar, rar, mar, bar, snar, Enar, klar, qvar, qwar.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 6964 ord som på något sätt liknar ordet ar Här kommer de tio första: 150-grammare, 1800-talsgård, 200-grammare, 3D-skrivare, 40-årskris, 90-grammare, A-barn, A-lagare, abstinensbesvär och accessoar.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord