Flopp i plural

Flopp är ordet.

Plural för flopp är floppar, flopparna, floppars och flopparnas.

Vad är plural för flopp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet flopp. Plural av flopp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet flopp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet flopp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet flopp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder flopp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av flopp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/flopp

Du kan också söka efter flopp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=flopp

Mer information om ordet flopp:

Ordet flopp består allt som allt av 5 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 5 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1. Vi har i vår databas även 1 synonymer inlagda.

Synonymer till flopp:

Flopp har dessa synonymer: misslyckande

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet flopp, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på flopp?

Följande ord rimmar med flopp: opp, dopp, hopp, kopp, lopp, mopp, sopp, topp, dropp, knopp, kropp, propp, snopp, stopp, anlopp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet flopp: flippflopp.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord