Snopp i plural

Snopp är ordet.

Plural för snopp är snoppar, snopparna, snoppars och snopparnas.

Vad är plural för snopp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet snopp. Plural av snopp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet snopp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet snopp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet snopp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder snopp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av snopp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/snopp

Du kan också söka efter snopp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=snopp

Mer information om ordet snopp:

Ordet snopp består allt som allt av 5 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 5 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på snopp?

Följande ord rimmar med snopp: opp, dopp, hopp, kopp, lopp, mopp, sopp, topp, dropp, flopp, knopp, kropp, propp, stopp, anlopp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 3 ord som på något sätt liknar ordet snopp: pillesnopp, skogsnoppa och snoppa.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord