Fågelfamilj i plural

Fågelfamilj är ordet.

Plural för fågelfamilj är fågelfamiljer, fågelfamiljerna, fågelfamiljers och fågelfamiljernas.

Vad är plural för fågelfamilj?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet fågelfamilj. Plural av fågelfamilj är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet fågelfamilj.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet fågelfamilj. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet fågelfamilj har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder fågelfamilj?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av fågelfamilj så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/fågelfamilj

Du kan också söka efter fågelfamilj direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=fågelfamilj

Mer information om ordet fågelfamilj:

Ordet fågelfamilj består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på fågelfamilj?

Följande ord rimmar med fågelfamilj: milj, cedilj, vanilj, familj, mantilj, kadrilj, flottilj, barnfamilj, bondfamilj, överfamilj, adelsfamilj, växtfamilj, underfamilj, kärnfamilj, kungafamilj.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord