Ryck i plural

Ryck är ordet.

Plural för ryck är ryck, rycken, rycks och ryckens.

Vad är plural för ryck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ryck. Plural av ryck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ryck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ryck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ryck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ryck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ryck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ryck

Du kan också söka efter ryck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ryck

Mer information om ordet ryck:

Ordet ryck består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på ryck?

Följande ord rimmar med ryck: nyck, tryck, svyck, styck, knyck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck, pulstryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 101 ord som på något sätt liknar ordet ryck Här kommer de tio första: accidenstryckeri, alkoholdryck, alveolartryck, ansiktsuttryck, apelsindryck, artärtryck, atmosfärtryck, avtryck, avtryckare och axelryckning.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord