Atmosfärtryck i plural

Atmosfärtryck är ordet.

Plural för atmosfärtryck är atmosfärtryck, atmosfärtrycken, atmosfärtrycks och atmosfärtryckens.

Vad är plural för atmosfärtryck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet atmosfärtryck. Plural av atmosfärtryck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet atmosfärtryck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet atmosfärtryck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet atmosfärtryck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder atmosfärtryck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av atmosfärtryck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/atmosfärtryck

Du kan också söka efter atmosfärtryck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=atmosfärtryck

Mer information om ordet atmosfärtryck:

Ordet atmosfärtryck består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på atmosfärtryck?

Följande ord rimmar med atmosfärtryck: ryck, nyck, tryck, svyck, styck, knyck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord