Knyck i plural

Knyck är ordet.

Plural för knyck är knyckar, knyckarna, knyckars och knyckarnas.

Vad är plural för knyck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet knyck. Plural av knyck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet knyck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet knyck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet knyck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder knyck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av knyck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/knyck

Du kan också söka efter knyck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=knyck

Mer information om ordet knyck:

Ordet knyck består allt som allt av 5 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 5 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på knyck?

Följande ord rimmar med knyck: ryck, nyck, tryck, svyck, styck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck, pulstryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 3 ord som på något sätt liknar ordet knyck: äppelknyckarbyxa, blocknyckel och knyckande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord