Äppelknyckarbyxa i plural

Äppelknyckarbyxa är ordet.

Plural för äppelknyckarbyxa är äppelknyckarbyxor, äppelknyckarbyxorna, äppelknyckarbyxors och äppelknyckarbyxornas.

Vad är plural för äppelknyckarbyxa?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet äppelknyckarbyxa. Plural av äppelknyckarbyxa är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet äppelknyckarbyxa.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet äppelknyckarbyxa. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet äppelknyckarbyxa har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder äppelknyckarbyxa?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av äppelknyckarbyxa så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/äppelknyckarbyxa

Du kan också söka efter äppelknyckarbyxa direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=äppelknyckarbyxa

Mer information om ordet äppelknyckarbyxa:

Ordet äppelknyckarbyxa består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på äppelknyckarbyxa?

Följande ord rimmar med äppelknyckarbyxa: yxa, axa, vaxa, laxa, kuxa, lexa, koxa, sexa, saxa, joxa, maxa, mixa, taxa, paxa, fixa.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord