Accidenstryckeri i plural

Accidenstryckeri är ordet.

Plural för accidenstryckeri är accidenstryckerier, accidenstryckerierna, accidenstryckeriers och accidenstryckeriernas.

Vad är plural för accidenstryckeri?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet accidenstryckeri. Plural av accidenstryckeri är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet accidenstryckeri.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet accidenstryckeri. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet accidenstryckeri har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder accidenstryckeri?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av accidenstryckeri så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/accidenstryckeri

Du kan också söka efter accidenstryckeri direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=accidenstryckeri

Mer information om ordet accidenstryckeri:

Ordet accidenstryckeri består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på accidenstryckeri?

Följande ord rimmar med accidenstryckeri: fri, vri, dari, lari, Mari, ofri, pari, sari, Siri, skri, stri, vari, anuri, däri, espri.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord