Pari i plural

Pari är ordet.

Plural för pari är parin, parina, parins och parinas.

Vad är plural för pari?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet pari. Plural av pari är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet pari.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet pari. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet pari har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder pari?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av pari så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/pari

Du kan också söka efter pari direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=pari

Mer information om ordet pari:

Ordet pari består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 2, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på pari?

Följande ord rimmar med pari: fri, vri, dari, lari, Mari, ofri, sari, Siri, skri, stri, vari, anuri, däri, espri, feeri.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 12 ord som på något sätt liknar ordet pari Här kommer de tio första: apparition, besparing, besparingsåtgärd, illparig, paria, parietalcell, parietallob, parisare, pariserhjul och parisisk.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord