Apelsindryck i plural

Apelsindryck är ordet.

Plural för apelsindryck är apelsindrycker, apelsindryckerna, apelsindryckers och apelsindryckernas.

Vad är plural för apelsindryck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet apelsindryck. Plural av apelsindryck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet apelsindryck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet apelsindryck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet apelsindryck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder apelsindryck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av apelsindryck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/apelsindryck

Du kan också söka efter apelsindryck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=apelsindryck

Mer information om ordet apelsindryck:

Ordet apelsindryck består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på apelsindryck?

Följande ord rimmar med apelsindryck: ryck, nyck, tryck, svyck, styck, knyck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord