Apelsinglass i plural

Apelsinglass är ordet.

Plural för apelsinglass är apelsinglasser, apelsinglasserna, apelsinglassers, apelsinglassernas, apelsinglassar, apelsinglassarna, apelsinglassars och apelsinglassarnas.

Vad är plural för apelsinglass?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet apelsinglass. Plural av apelsinglass är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet apelsinglass.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet apelsinglass. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet apelsinglass har vi i vår databas 8 plural.

Vad betyder apelsinglass?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av apelsinglass så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/apelsinglass

Du kan också söka efter apelsinglass direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=apelsinglass

Mer information om ordet apelsinglass:

Ordet apelsinglass består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på apelsinglass?

Följande ord rimmar med apelsinglass: ass, dass, kass, lass, gass, pass, tass, vass, glass, ovass, kvass, krass, hvass, stass, brass.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord