Apelsinjuice i plural

Apelsinjuice är ordet.

Plural för apelsinjuice är apelsinjuicer, apelsinjuicerna, apelsinjuicers och apelsinjuicernas.

Vad är plural för apelsinjuice?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet apelsinjuice. Plural av apelsinjuice är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet apelsinjuice.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet apelsinjuice. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet apelsinjuice har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder apelsinjuice?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av apelsinjuice så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/apelsinjuice

Du kan också söka efter apelsinjuice direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=apelsinjuice

Mer information om ordet apelsinjuice:

Ordet apelsinjuice består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på apelsinjuice?

Följande ord rimmar med apelsinjuice: race, nice, Nice, vice, glace, niece, juice, dolce, deuce, Alice, trance, Alsace, fleece, vivace, service.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord