Ansiktsuttryck i plural

Ansiktsuttryck är ordet.

Plural för ansiktsuttryck är ansiktsuttryck, ansiktsuttrycken, ansiktsuttrycks och ansiktsuttryckens.

Vad är plural för ansiktsuttryck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ansiktsuttryck. Plural av ansiktsuttryck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ansiktsuttryck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ansiktsuttryck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ansiktsuttryck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder ansiktsuttryck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ansiktsuttryck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ansiktsuttryck

Du kan också söka efter ansiktsuttryck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ansiktsuttryck

Mer information om ordet ansiktsuttryck:

Ordet ansiktsuttryck består allt som allt av 14 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 14 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på ansiktsuttryck?

Följande ord rimmar med ansiktsuttryck: ryck, nyck, tryck, svyck, styck, knyck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord