Artärtryck i plural

Artärtryck är ordet.

Plural för artärtryck är artärtryck, artärtrycken, artärtrycks och artärtryckens.

Vad är plural för artärtryck?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet artärtryck. Plural av artärtryck är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet artärtryck.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet artärtryck. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet artärtryck har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder artärtryck?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av artärtryck så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/artärtryck

Du kan också söka efter artärtryck direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=artärtryck

Mer information om ordet artärtryck:

Ordet artärtryck består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på artärtryck?

Följande ord rimmar med artärtryck: ryck, nyck, tryck, svyck, styck, knyck, dryck, aftryck, uttryck, intryck, avtryck, boktryck, rusdryck, sojadryck, stentryck.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord