Anläggningstillgång i plural

Anläggningstillgång är ordet.

Plural för anläggningstillgång är anläggningstillgångar, anläggningstillgångarna, anläggningstillgångars och anläggningstillgångarnas.

Vad är plural för anläggningstillgång?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet anläggningstillgång. Plural av anläggningstillgång är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet anläggningstillgång.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet anläggningstillgång. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet anläggningstillgång har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder anläggningstillgång?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av anläggningstillgång så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/anläggningstillgång

Du kan också söka efter anläggningstillgång direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=anläggningstillgång

Mer information om ordet anläggningstillgång:

Ordet anläggningstillgång består allt som allt av 19 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 19 bokstäverna är 14, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på anläggningstillgång?

Följande ord rimmar med anläggningstillgång: fång, gång, hång, lång, sång, tång, vång, fjång, igång, prång, spång, stång, svång, trång, tvång.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord