Läggande i plural

Läggande är ordet.

Plural för läggande är läggande.

Vad är plural för läggande?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet läggande. Plural av läggande är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet läggande.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet läggande. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet läggande har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder läggande?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av läggande så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/läggande

Du kan också söka efter läggande direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=läggande

Mer information om ordet läggande:

Ordet läggande består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på läggande?

Följande ord rimmar med läggande: de, ide, ode, Adde, ande, jade, jude, lide, mede, mode, rede, udde, vide, Vide, öde.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 14 ord som på något sätt liknar ordet läggande Här kommer de tio första: äggläggande tandkarp, anläggande, beläggande, biläggande, föreläggande, förläggande, grundläggande, handläggande, kartläggande och laggande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord