Inackordering i plural

Inackordering är ordet.

Plural för inackordering är inackorderingar, inackorderingarna, inackorderingars och inackorderingarnas.

Vad är plural för inackordering?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet inackordering. Plural av inackordering är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet inackordering.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet inackordering. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet inackordering har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder inackordering?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av inackordering så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/inackordering

Du kan också söka efter inackordering direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=inackordering

Mer information om ordet inackordering:

Ordet inackordering består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på inackordering?

Följande ord rimmar med inackordering: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet inackordering: inackorderingsställe.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord