Beting i plural

Beting är ordet.

Plural för beting är beting, betingen, betings och betingens.

Vad är plural för beting?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet beting. Plural av beting är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet beting.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet beting. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet beting har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder beting?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av beting så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/beting

Du kan också söka efter beting direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=beting

Mer information om ordet beting:

Ordet beting består allt som allt av 6 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 6 bokstäverna är 4, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på beting?

Följande ord rimmar med beting: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, boning.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 5 ord som på något sätt liknar ordet beting: betingelse, betingning, obetingad, rambetingelse och sparbeting.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord