Förkroppsligande i plural

Förkroppsligande är ordet.

Plural för förkroppsligande är förkroppsligande.

Vad är plural för förkroppsligande?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet förkroppsligande. Plural av förkroppsligande är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet förkroppsligande.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet förkroppsligande. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet förkroppsligande har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder förkroppsligande?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av förkroppsligande så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/förkroppsligande

Du kan också söka efter förkroppsligande direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=förkroppsligande

Mer information om ordet förkroppsligande:

Ordet förkroppsligande består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på förkroppsligande?

Följande ord rimmar med förkroppsligande: de, ide, ode, Adde, ande, jade, jude, lide, mede, mode, rede, udde, vide, Vide, öde.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord