Fjärrstyrd i plural

Fjärrstyrd är ordet.

Plural för fjärrstyrd är fjärrstyrda.

Vad är plural för fjärrstyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet fjärrstyrd. Plural av fjärrstyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet fjärrstyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet fjärrstyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet fjärrstyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder fjärrstyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av fjärrstyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/fjärrstyrd

Du kan också söka efter fjärrstyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=fjärrstyrd

Mer information om ordet fjärrstyrd:

Ordet fjärrstyrd består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på fjärrstyrd?

Följande ord rimmar med fjärrstyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, ligandstyrd, högerstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord