Känslostyrd i plural

Känslostyrd är ordet.

Plural för känslostyrd är känslostyrda.

Vad är plural för känslostyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet känslostyrd. Plural av känslostyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet känslostyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet känslostyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet känslostyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder känslostyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av känslostyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/känslostyrd

Du kan också söka efter känslostyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=känslostyrd

Mer information om ordet känslostyrd:

Ordet känslostyrd består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på känslostyrd?

Följande ord rimmar med känslostyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, ligandstyrd, högerstyrd, fjärrstyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord