Genompyrd i plural

Genompyrd är ordet.

Plural för genompyrd är genompyrda.

Vad är plural för genompyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet genompyrd. Plural av genompyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet genompyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet genompyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet genompyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder genompyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av genompyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/genompyrd

Du kan också söka efter genompyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=genompyrd

Mer information om ordet genompyrd:

Ordet genompyrd består allt som allt av 9 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 9 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på genompyrd?

Följande ord rimmar med genompyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, ligandstyrd, högerstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord