Ligandstyrd i plural

Ligandstyrd är ordet.

Plural för ligandstyrd är ligandstyrda.

Vad är plural för ligandstyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet ligandstyrd. Plural av ligandstyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet ligandstyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet ligandstyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet ligandstyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder ligandstyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av ligandstyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/ligandstyrd

Du kan också söka efter ligandstyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=ligandstyrd

Mer information om ordet ligandstyrd:

Ordet ligandstyrd består allt som allt av 11 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 11 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på ligandstyrd?

Följande ord rimmar med ligandstyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, högerstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord