Radiostyrd i plural

Radiostyrd är ordet.

Plural för radiostyrd är radiostyrda.

Vad är plural för radiostyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet radiostyrd. Plural av radiostyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet radiostyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet radiostyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet radiostyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder radiostyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av radiostyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/radiostyrd

Du kan också söka efter radiostyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=radiostyrd

Mer information om ordet radiostyrd:

Ordet radiostyrd består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 6, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på radiostyrd?

Följande ord rimmar med radiostyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, ligandstyrd, högerstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord