Högerstyrd i plural

Högerstyrd är ordet.

Plural för högerstyrd är högerstyrda.

Vad är plural för högerstyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet högerstyrd. Plural av högerstyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet högerstyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet högerstyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet högerstyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder högerstyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av högerstyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/högerstyrd

Du kan också söka efter högerstyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=högerstyrd

Mer information om ordet högerstyrd:

Ordet högerstyrd består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på högerstyrd?

Följande ord rimmar med högerstyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, ligandstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord