Viljestyrd i plural

Viljestyrd är ordet.

Plural för viljestyrd är viljestyrda.

Vad är plural för viljestyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet viljestyrd. Plural av viljestyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet viljestyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet viljestyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet viljestyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder viljestyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av viljestyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/viljestyrd

Du kan också söka efter viljestyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=viljestyrd

Mer information om ordet viljestyrd:

Ordet viljestyrd består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på viljestyrd?

Följande ord rimmar med viljestyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, utstyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, radiostyrd, ligandstyrd, högerstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord