Utstyrd i plural

Utstyrd är ordet.

Plural för utstyrd är utstyrda.

Vad är plural för utstyrd?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet utstyrd. Plural av utstyrd är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet utstyrd.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet utstyrd. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet utstyrd har vi i vår databas 1 plural.

Vad betyder utstyrd?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av utstyrd så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/utstyrd

Du kan också söka efter utstyrd direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=utstyrd

Mer information om ordet utstyrd:

Ordet utstyrd består allt som allt av 7 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 7 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 2.

Vad rimmar på utstyrd?

Följande ord rimmar med utstyrd: dyrd, hyrd, pyrd, styrd, uthyrd, vanstyrd, genompyrd, överstyrd, datorstyrd, viljestyrd, radiostyrd, ligandstyrd, högerstyrd, fjärrstyrd, känslostyrd.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord