Bottennotering i plural

Bottennotering är ordet.

Plural för bottennotering är bottennoteringar, bottennoteringarna, bottennoteringars och bottennoteringarnas.

Vad är plural för bottennotering?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bottennotering. Plural av bottennotering är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bottennotering.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bottennotering. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bottennotering har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bottennotering?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bottennotering så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bottennotering

Du kan också söka efter bottennotering direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bottennotering

Mer information om ordet bottennotering:

Ordet bottennotering består allt som allt av 14 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 14 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på bottennotering?

Följande ord rimmar med bottennotering: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord