Bottennapp i plural

Bottennapp är ordet.

Plural för bottennapp är bottennapp, bottennappen, bottennapps och bottennappens.

Vad är plural för bottennapp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet bottennapp. Plural av bottennapp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet bottennapp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet bottennapp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet bottennapp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder bottennapp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av bottennapp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/bottennapp

Du kan också söka efter bottennapp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=bottennapp

Mer information om ordet bottennapp:

Ordet bottennapp består allt som allt av 10 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 10 bokstäverna är 7, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3. Vi har i vår databas även 1 synonymer inlagda.

Synonymer till bottennapp:

Bottennapp har dessa synonymer: misslyckande

Synonymer är alltså ord som liknar eller är likadant som, i det här fallet bottennapp, och används för att berika språket. På latin så heter synonymi interpretatio som betyder tolkning av. Därmed kan man säga att synonymer är en annan tolkning av ett visst ord. Ordet som berättas kan alltså ha en annan synonym vilket underlättar språk vid tal och skrift - annars skulle det vara en konstant upprepning av samma ord.

Vad rimmar på bottennapp?

Följande ord rimmar med bottennapp: app, papp, napp, mapp, tapp, rapp, lapp, japp, kapp, ikapp, glapp, klapp, trapp, knapp, slapp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord