Mapp i plural

Mapp är ordet.

Plural för mapp är mappar, mapparna, mappars och mapparnas.

Vad är plural för mapp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet mapp. Plural av mapp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet mapp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet mapp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet mapp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder mapp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av mapp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/mapp

Du kan också söka efter mapp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=mapp

Mer information om ordet mapp:

Ordet mapp består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på mapp?

Följande ord rimmar med mapp: app, papp, napp, tapp, rapp, lapp, japp, kapp, ikapp, glapp, klapp, trapp, knapp, slapp, etapp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 2 ord som på något sätt liknar ordet mapp: bitmappsbild och mappande.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord