Napp i plural

Napp är ordet.

Plural för napp är nappar, napparna, nappars och napparnas.

Vad är plural för napp?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet napp. Plural av napp är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet napp.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet napp. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet napp har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder napp?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av napp så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/napp

Du kan också söka efter napp direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=napp

Mer information om ordet napp:

Ordet napp består allt som allt av 4 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 4 bokstäverna är 3, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 1.

Vad rimmar på napp?

Följande ord rimmar med napp: app, papp, mapp, tapp, rapp, lapp, japp, kapp, ikapp, glapp, klapp, trapp, knapp, slapp, etapp.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 66 ord som på något sätt liknar ordet napp Här kommer de tio första: asiatisk paradisflugsnappare, bottennapp, dammsnäppa, drillsnäppa, färdknäpp, fläckdrillsnäppa, flugsnappare, glasögonflugsnappare, gluttsnäppa och halsbandsflugsnappare.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord