Avvägningsstång i plural

Avvägningsstång är ordet.

Plural för avvägningsstång är avvägningsstänger, avvägningsstängerna, avvägningsstängers och avvägningsstängernas.

Vad är plural för avvägningsstång?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet avvägningsstång. Plural av avvägningsstång är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet avvägningsstång.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet avvägningsstång. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet avvägningsstång har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder avvägningsstång?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av avvägningsstång så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/avvägningsstång

Du kan också söka efter avvägningsstång direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=avvägningsstång

Mer information om ordet avvägningsstång:

Ordet avvägningsstång består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på avvägningsstång?

Följande ord rimmar med avvägningsstång: fång, gång, hång, lång, sång, tång, vång, fjång, igång, prång, spång, stång, svång, trång, tvång.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord