Avisoleringstång i plural

Avisoleringstång är ordet.

Plural för avisoleringstång är avisoleringstänger, avisoleringstängerna, avisoleringstängers och avisoleringstängernas.

Vad är plural för avisoleringstång?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet avisoleringstång. Plural av avisoleringstång är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet avisoleringstång.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet avisoleringstång. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet avisoleringstång har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder avisoleringstång?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av avisoleringstång så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/avisoleringstång

Du kan också söka efter avisoleringstång direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=avisoleringstång

Mer information om ordet avisoleringstång:

Ordet avisoleringstång består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på avisoleringstång?

Följande ord rimmar med avisoleringstång: fång, gång, hång, lång, sång, tång, vång, fjång, igång, prång, spång, stång, svång, trång, tvång.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord