Svarthakedopping i plural

Svarthakedopping är ordet.

Plural för svarthakedopping är svarthakedoppingar, svarthakedoppingarna, svarthakedoppingars och svarthakedoppingarnas.

Vad är plural för svarthakedopping?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet svarthakedopping. Plural av svarthakedopping är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet svarthakedopping.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet svarthakedopping. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet svarthakedopping har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder svarthakedopping?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av svarthakedopping så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/svarthakedopping

Du kan också söka efter svarthakedopping direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=svarthakedopping

Mer information om ordet svarthakedopping:

Ordet svarthakedopping består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 11, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på svarthakedopping?

Följande ord rimmar med svarthakedopping: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord