Rabarber i plural

Rabarber är ordet.

Plural för rabarber är rabarber, rabarberna, rabarbers och rabarbernas.

Vad är plural för rabarber?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet rabarber. Plural av rabarber är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet rabarber.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet rabarber. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet rabarber har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder rabarber?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av rabarber så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/rabarber

Du kan också söka efter rabarber direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=rabarber

Mer information om ordet rabarber:

Ordet rabarber består allt som allt av 8 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 8 bokstäverna är 5, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 3.

Vad rimmar på rabarber?

Följande ord rimmar med rabarber: er, cer, Jer, ler, mer, ner, uer, per, Per, nyer, oxer, aber, azer, boer, eder.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 5 ord som på något sätt liknar ordet rabarber: rabarberkompott, rabarberkräm, rabarbermarmelad, rabarberpaj och rabarbersaft.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord