Rabarbersaft i plural

Rabarbersaft är ordet.

Plural för rabarbersaft är rabarbersafter, rabarbersafterna, rabarbersafters och rabarbersafternas.

Vad är plural för rabarbersaft?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet rabarbersaft. Plural av rabarbersaft är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet rabarbersaft.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet rabarbersaft. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet rabarbersaft har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder rabarbersaft?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av rabarbersaft så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/rabarbersaft

Du kan också söka efter rabarbersaft direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=rabarbersaft

Mer information om ordet rabarbersaft:

Ordet rabarbersaft består allt som allt av 12 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 12 bokstäverna är 8, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på rabarbersaft?

Följande ord rimmar med rabarbersaft: taft, saft, graft, skaft, kraft, qvaft, kvaft, apskaft, magsaft, tuskaft, yxskaft, solkraft, domkraft, motkraft, tarmsaft.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord