Rabarberkompott i plural

Rabarberkompott är ordet.

Plural för rabarberkompott är rabarberkompotter, rabarberkompotterna, rabarberkompotters och rabarberkompotternas.

Vad är plural för rabarberkompott?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet rabarberkompott. Plural av rabarberkompott är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet rabarberkompott.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet rabarberkompott. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet rabarberkompott har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder rabarberkompott?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av rabarberkompott så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/rabarberkompott

Du kan också söka efter rabarberkompott direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=rabarberkompott

Mer information om ordet rabarberkompott:

Ordet rabarberkompott består allt som allt av 15 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 15 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 5.

Vad rimmar på rabarberkompott?

Följande ord rimmar med rabarberkompott: gott, lott, tott, bott, pott, skott, drott, spott, flott, slott, knott, brott, blott, karott, idrott.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord