Rabarbermarmelad i plural

Rabarbermarmelad är ordet.

Plural för rabarbermarmelad är rabarbermarmelader, rabarbermarmeladerna, rabarbermarmeladers och rabarbermarmeladernas.

Vad är plural för rabarbermarmelad?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet rabarbermarmelad. Plural av rabarbermarmelad är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet rabarbermarmelad.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet rabarbermarmelad. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet rabarbermarmelad har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder rabarbermarmelad?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av rabarbermarmelad så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/rabarbermarmelad

Du kan också söka efter rabarbermarmelad direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=rabarbermarmelad

Mer information om ordet rabarbermarmelad:

Ordet rabarbermarmelad består allt som allt av 16 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 16 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på rabarbermarmelad?

Följande ord rimmar med rabarbermarmelad: bad, kad, vad, mad, rad, niad, osad, riad, road, siad, glad, grad, hiad, klad, kvad.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord