KRAV-märkning i plural

KRAV-märkning är ordet.

Plural för KRAV-märkning är KRAV-märkningar, KRAV-märkningarna, KRAV-märkningars och KRAV-märkningarnas.

Vad är plural för KRAV-märkning?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet KRAV-märkning. Plural av KRAV-märkning är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet KRAV-märkning.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet KRAV-märkning. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet KRAV-märkning har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder KRAV-märkning?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av KRAV-märkning så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/KRAV-märkning

Du kan också söka efter KRAV-märkning direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=KRAV-märkning

Mer information om ordet KRAV-märkning:

Ordet KRAV-märkning består allt som allt av 13 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 13 bokstäverna är 9, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på KRAV-märkning?

Följande ord rimmar med KRAV-märkning: ding, king, ring, ting, sving, sting, thing, tving, tjing, aning, bling, kring, pling, honing, ikring.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord