Internetuppkoppling i plural

Internetuppkoppling är ordet.

Plural för Internetuppkoppling är Internetuppkopplingar, Internetuppkopplingarna, Internetuppkopplingars och Internetuppkopplingarnas.

Vad är plural för Internetuppkoppling?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet Internetuppkoppling. Plural av Internetuppkoppling är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet Internetuppkoppling.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet Internetuppkoppling. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet Internetuppkoppling har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder Internetuppkoppling?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av Internetuppkoppling så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/Internetuppkoppling

Du kan också söka efter Internetuppkoppling direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=Internetuppkoppling

Mer information om ordet Internetuppkoppling:

Ordet Internetuppkoppling består allt som allt av 19 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 19 bokstäverna är 13, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 6.

Vad rimmar på Internetuppkoppling?

Följande ord rimmar med Internetuppkoppling: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.

Liknande ord:

I vår databas har vi även data kring plural för ytterligare 1 ord som på något sätt liknar ordet Internetuppkoppling: internetuppkoppling.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord