Hästuppfödning i plural

Hästuppfödning är ordet.

Plural för hästuppfödning är hästuppfödningar, hästuppfödningarna, hästuppfödningars och hästuppfödningarnas.

Vad är plural för hästuppfödning?

Plural, eller även pluralis, är en grammatisk böjningskategori (numerus) som betecknar flertal för ordet hästuppfödning. Plural av hästuppfödning är alltså en böjningsform som används när man talar om flertal av någonting som rör ordet hästuppfödning.

Motsatsen till plural är singular, vilket då betecknar ental för ordet hästuppfödning. Plural används i första hand för ordklasserna substantiv (saker och ting) och pronomen (ungefär istället för namn), men det förekommer även pluralböjelser för andra typer av ord.

För ordet hästuppfödning har vi i vår databas 4 plural.

Vad betyder hästuppfödning?

Om du vill lära dig mer om ordet eller innebörden av hästuppfödning så rekommenderar vi bland annat Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/hästuppfödning

Du kan också söka efter hästuppfödning direkt hos Google via denna länk: https://www.google.se/search?q=hästuppfödning

Mer information om ordet hästuppfödning:

Ordet hästuppfödning består allt som allt av 14 bokstäver, och innehåller inte några mellanslag. Det totala antalet konsonanter av de 14 bokstäverna är 10, medan antal vokaler av dessa bokstäver är 4.

Vad rimmar på hästuppfödning?

Följande ord rimmar med hästuppfödning: ding, king, ring, ting, aning, bling, kring, pling, sting, sving, thing, tjing, tving, amning, beting.

Se mer rim i vårt rimlexikon som ni hittar på sajten rimlexikon.nu.


Se närliggande ord:

Föregående ord | Nästa ord